Laxnesshus

ARKITEKTUREN

Stilrene linjer og delikate nuancer

Laxnesshus er tegnet af Holscher Nordberg Arkitekter og udformet i mørkegrå tegl med unikke detaljer omkring vinduer og døre, hvor der er arbejdet med glasserede tegl i forskellige nuancer på udvalgte felter – på den måde skabes et elegant spil på facaderne mellem matte og blanke flader.

Til alle lejligheder hører enten altan eller fransk altan, og i stuelejlighederne kan man indrette sig i de helt særlige dybe, udvendige vinduesrammer udformet som enten bænke, franske altaner eller plantekasser.

Midt i det hele åbner det hyggelige gårdrum sig op med siddemiljøer, beplantninger og stisystemer i forskellige niveauer – her kan børnene lege og man kan mødes med sine naboer.

På taget af Laxnesshus, dér hvor bebyggelsen kun er tre etager høj, ligger den store, fælles tagterrasse med væksthus for alle beboerne. På tagterrassen er man i læ og omgivet af de omkringliggende bygninger og bylivet nedenfor. En unik urban oase.

LEJLIGHEDERNE

Masser af lys, luft og rummelighed

I Laxnesshus er der lejligheder i mange forskellige størrelser til mange boligbehov. Små boliger til unge og singler, og lidt større lejligheder til den pladskrævende familie. I alle boligerne er der fokus på funktionalitet, lys og luft – med store opholdsrum, velindrettede værelser og få gangarelaer.

Den store stue/køkken/alrum har god plads til alle familiens behov med lyse trægulve og lækkert hvidt, tidløst køkken som det perfekte udgangspunkt. Gennemlysning sikrer masser af dagslys og udsyn til områdets mangfoldige karakter.

Badeværelserne opfylder alle ønsker, når hverdagsrutinerne skal være lidt ekstra luksuriøse. Det samme gælder de praktiske gøremål – her er nemlig både vaskemaskine og tørretumbler.

FACILITETERNE

Skønne udendørs oaser og fællesskab

I Laxnesshus bor man midt i Ørestads pulserende byliv samtidig med, at man har adgang til sin egen private oase på enten altan, i gårdmiljøet eller på den attraktive fælles tagterrasse med mulighed for etablering af nyttehaver og små drivhuse.

Cyklen står trygt og sikkert i cykelstativerne fordelt rundt omkring i bebyggelsen, og bilen parkeres nemt og bekvemt i ét af de nærliggende parkeringshuse få minutter fra Laxnesshus. Her er det også muligt at leje parkeringspladser, så du altid er sikret en plads til dine fire hjul!

Prisliste

wdt_ID Bolignr Adresse Værelser Br areal Leje Varme Vand Indflytningsdato
157 30136-34 Emma Gads Vej 6, st. th. 4 109 14.200 700 500 01-07-2024