Halldorhus

ARKITEKTUREN

Rummelighed og elegante detaljer

Arkitema Architects står bag udformningen af Halldorhus, som er en moderne fortolkning af den klassiske københavnerkarré. I mørke tegl med recesdetaljer i murværket og et elegant tårn i matpoleret aluminium, markerer Halldorhus sig i området som et gedigent byggeri med overraskende og gennemførte detaljer.

Det unikke gårdmiljø i midten af bebyggelsen er en sand oase for beboerne. Her kan børnene lege, kaffen og nabofællesskabet kan nydes i de hyggelige siddezoner, og så er her plads til at parkere cyklen. Alt sammen i frodige, grønne omgivelser med plante- og blomsterbede.

Lejlighederne fra 1. sal og op har alle private franske og almindelige altaner, og boligerne i stueplan har udgang til egen flisebelagt terrasse med kig ud mod det fælles grønne gårdrum. Til lejlighederne øverst oppe hører privat og tilbagetrukket tagterrasse, som skaber et ekstra uderum til boligen.

LEJLIGHEDERNE

Nordisk og stilrent med plads til personlighed

Lejlighederne fås med 2-6 værelser afhængig af beliggenhed i bebyggelsen. Lyse, stilrene linjer understreger den nordiske stemning i boligerne, som er gennemlyste og ideelle at indrette med både dansk design, international touch og masser af personlighed!

Kvaliteten er til at tage at føle på i boligerne. På gulvene ligger massivt lamelparket i eg, og de store vinduespartier inviterer det eftertragtede dagslys indenfor. Køkkenet kalder på lækre gastronomiske udfoldelser i HTH’s hvide, klassiske design med bl.a. integreret køle-fryseskab og højteknologiske hårde hvidevarer. I badeværelserne kan skønne velvære-ritualer nydes i HTH’s rene linjer – og vaskemaskinen og tørretumbleren sørger for alt det praktiske.

FACILITETERNE

Skønne uderum og praktikken på plads!

Udelivet i Halldorhus kan nydes i private rammer på lejlighedernes altan, terrasse eller tagterrasse, og i fællesskab i det skønne gårdrum i midten af bebyggelsen. Her kan man både parkere cyklen, lege med børnene og samle tankerne på én af bænkene.

Bilen parkeres nemt og bekvemt i ét af de nærliggende parkeringshuse få minutter fra Halldorhus. Her er det også muligt at leje parkeringspladser, så du altid er sikret en plads til dine fire hjul!

Prisliste

wdt_ID Bolignr Adresse Værelser Br areal Leje Varme Vand Indflytningsdato
222 30133-24 Halldór Laxness Vej 20, 2. mf. 3 78 12750 500 300 01-07-2024
224 30133-56 Ørestads Boulevard 46B, 1. tv. 4 107 14.500 700 400 01-07-2024