Perfekte København!

København er flere gange blevet kåret som én af verdens absolut fedeste byer at besøge. Forestil dig så at få lov at bo i den! ’Capitol of cool’ bliver den også kaldt, og det er ikke uden grund.

Her er design og arkitektur i verdensklasse, masser af kultur og kunstscener og så er den et sandt madmekka for gastronomiske feinsmeckere med alle slags smagsløg! Byen har fokus på bæredygtighed, og cyklister har særligt gunstige betingelser i bybilledet. Metro-nettet i København er snart på højde med verdens øvrige storbyers – så infrastrukturen i Hovedstaden er efterhånden noget nær genial!

Hyggelig og naturskøn

Københavnere er vilde med at hygge sig – både indendørs og udendørs på byens mange charmerende pladser, tagterrasser og i de historiske gårdmiljøer. København er ældgammel og det fornægter sig ikke på skønne facader og i de brostensbelagte gader – men byen har også flere steder forvandlet sig i helt nye klæder, særligt langs de mange havnefronter i indre bys kanalsystemer.

Kalvebod Fælled Skole

– afstand ca. 2000 meter, 8 min. på cykel

Folkeskole tæt på Bellahomes – i smuk og innovativ arkitektur skabt af Lundgaard og Tranberg Arkitekter. Her er værdierne Samhørighed, Stræben, Visdom, Mod og Leg i fokus.

Christianshavn

– afstand ca. 5000 meter, 6 min. med metroen fra Bella Center st.

Københavns populære og idylliske bydel bestående af små øer med hippe caféer, ikoniske Christiania, Operahuset og masser af lokal atmosfære langs kajkanterne.

Københavns Lufthavn

– afstand ca. 7000 meter, 7 min. i bil

Flere gange kåret som Europas mest effektive lufthavn! Lufthavnen betjener destinationer over det meste af verden – desuden er udbuddet af lækre butikker, restauranter og caféer enormt.

Metro

– afstand 260 meter til Bella Center st., 3 min. til fods

Både metrostationerne Ørestad Station og Bella Center Station ligger i gåafstand fra Bellahomes.

Fritid og underholdning

– afstand ca. 700 meter, 10 min. til fods

Field’s er et af skandinaviens største shoppingcentre med mere end 140 forskellige butikker. Her er alt hvad hjertet begærer for store og små – inklusiv en kæmpe biograf!

Royal Arena er Hovedstadens nye koncertsted med både danske og internationale stjerner på programmet.

Shopping og indkøb

Ud over de mange lækre shops i Field’s, har Ørestad et bredt udbud af dagligvarebutikker og -kæder, som gør det nemt at få hverdage og fridage til at fungere.